“Van passie naar eigen onderneming”

Sinds mijn vijftiende werk ik in de horeca. Hier ontstond direct mijn liefde voor het vak. Op mijn zestiende wist ik dat ik me volledig op de horeca wil focussen en daarom koos ik voor Scholengemeenschap De Rooi Pannen in Eindhoven. Mijn eerste studie was Horeca Ondernemer / -Manager. Daarna volgde de studie Zelfstandig Werkend Gastvrouw, waarin ik ook mijn wijncertificaten behaalde. Tijdens deze laatste studie ontstond mijn liefde voor wijn, wat een bijzonder en fantastisch product! Naast mijn studies heb ik de cursus gevolgd tot Leermeester SVH.

Ik heb voor veel mooie bedrijven mogen werken, van de grootste cateraar van Nederland tot restaurants in het hoge segment. In de functies als gastvrouw, assistent manager en restaurantmanager heb ik ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan, die ik nu kan inzetten binnen mijn eigen bedrijf.

Het enthousiasme naar een eigen onderneming is altijd blijven groeien. Met alle kennis en ervaring die ik in de afgelopen 12 jaar heb opgebouwd heb ik de stap durven zetten om me volledig te gaan focussen op een eigen onderneming per maart 2020, waarin alles wat ik leuk vind samenkomt.

Ben je benieuwd naar een persoonlijk stukje van mij?
Kijk dan op de pagina:

“Het gezicht voor én achter Wijnzinnig!”