“Het gezicht voor én
achter Wijnzinnig!”

Ik ben Daan, 27 jaar en ik woon in het bruisende centrum van Sint-Oedenrode, waar ik tussen de lokale horeca en het bourgondische genieten mijn omgeving gevonden heb.

Ik houd van gezelligheid, fijne mensen om me heen en inspirerende activiteiten. Dit bracht me in de horecabranche, waar alles wat ik leuk vind samenkomt. Ik ben een kleurrijk persoon, ik bruis van de ideeën en ik ben erg creatief. Naast deze eigenschappen vind ik het super leuk en uitdagend om met andere mensen samen te werken, waarin ik zoveel mogelijk in mogelijkheden denk.

In 2019 ben ik gestart met het creëren van mijn eigen onderneming; Wijnzinnig! De naam Wijnzinnig! is ontstaan uit drie redenen; wijn is zinnig – je proeft met je zintuigen – wat ik doe is waanzinnig. Ik verzorg niet alleen een wijnproeverij, ik verzorg een belevenis. Daarom verdient Wijnzinnig! een uitroepteken achter de naam. Mijn visie is dat ik voor mijn gasten een onvergetelijke, gezellige, leerzame, interactieve, creatieve én verrassende wijnproeverij mag verzorgen.

Hoe ik van mijn horecapassie naar mijn eigen onderneming ben gegroeid kunnen jullie lezen op de pagina:

“Van passie naar eigen onderneming”