Wijnproeverijen
op locatie

Naast de wijnproeverijen aan huis verzorg ik ook wijnproeverijen op locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horecazaken, sportscholen, gemeenschapshuizen, kunstateliers, schoonheidssalons, campings en andere locaties. Ik denk in mogelijkheden en wat mij betreft kan er heel veel.

In principe werk ik in een gebied van 30 kilometer rondom Sint-Oedenrode. Is je locatie verder weg? Dat is geen probleem, dan kijk ik graag samen met je naar de mogelijkheden. Vanaf een afstand van 10 kilometer bereken ik standaard €0,30 per kilometer.

Wat ik erg belangrijk vind is dat de locaties waar ik mee samenwerk dezelfde visie en hetzelfde enthousiasme hebben als ik, zodat we samen een toffe proeverij of event kunnen organiseren voor onze gasten. Maatwerk is hierin ook erg belangrijk, dit betekend dat ik mee denk met de locatie en mezelf ook binnen mijn eigen content kan aanpassen.

Onderstaand vindt je een sfeerimpressie van diverse proeverijen op locatie.

Ben je ook benieuwd naar de wijnproeverijen aan huis? Klik op onderstaande button.

Wijnproeverijen aan huis