Wijnproeverijen
aan huis

Zet je de tafel en stoelen vast klaar? Dan zorg ik voor de rest! Zo ben je helemaal ontzorgt en kun je lekker genieten.

Wat kun je verwachten van een wijnzinnige proeverij? Gezelligheid, interactie, informatie over de wijnen, hoe beoordeel je wijn? en verrassende extra’s. Vooral géén standaard wijnproeverij. Ik verzorg voor jullie een echte beleving. Dit kan zelfs met bijpassende hapjes, een uitgebreid diner, een comedyshow óf in combinatie met een bierproeverij.

Is je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met me op, dan plan ik graag een afspraak met je in om beleving, sfeer en informatie te delen.

In principe werk ik in een gebied van 30 kilometer rondom Sint-Oedenrode. Woon je verder weg? Dat is geen probleem, dan kijk ik graag samen met je naar de mogelijkheden. Vanaf een afstand van 10 kilometer bereken ik standaard €0,30 per kilometer.

Graag houd ik rekening met allergieën en dieetwensen. Geef dit vooraf duidelijk aan. Goed om te weten is dat al mijn wijnen vegan zijn.

Ben je ook benieuwd naar de proeverijen op locatie? Klik dan op onderstaande button.

Wijnproeverijen op locatie