Samenwerkings partners

In de afgelopen paar jaar zijn er een aantal héle mooie samenwerkingen ontstaan. Samenwerkingen met Dagbestedingen, horeca- en delicatessenzaken en verrassende andere partners.

Lees maar eens verder en klik op een foto voor het complete verhaal.

Aangenaam; Janneke. Of Annie. Ons Annie. Janneke is cabaretier én presentatrice. Samen met mij verzorgd ze graag voor jullie een Comedyshow of Foute Bingo Show op maat, gecombineerd met een belevenisvolle wijnproeverij.

Neem een kijkje op haar website voor een sfeerimpressie: Ik Doe wat ik Doe.

Chef-kok aan huis, Jan van de Nieuwenhof, werkt met veel liefde en vakmanschap aan zijn gerechten. Als chef-kok is hij gespecialiseerd in de Franse keuken, dat zie en proef je terug in de heerlijke en eerlijke gerechten die Jan bereidt.

Jan omschrijft zijn gerechten als “ongecompliceerd origineel met een informele sfeer en soms iets moderns”. “Gaat niet bestaat niet.” Aldus Jan.

Wijnzinnig! en Jan verzorgen samen voor u een belevenisvolle wijnproeverij met een bijpassend diner. Thuis voorbereidt, maar bij u thuis of op locatie geserveerd en gepresenteerd. Succes verzekerd!

Neem eens een kijkje op de website van Jan: Jan van de Nieuwenhof.

Dagbesteding MeMo in Gemert ondersteunt Wijnzinnig! bij het voorbereiden van de relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan productiewerkzaamheden zoals boomstamschijven schuren, puntzakjes vouwen voor de nootjes en kaartjes aan touwtjes maken.

MeMo begeleidt toppers met een lichamelijke, geestelijke of verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel en een vorm van dementie.

Neem een kijkje op de website voor een impressie: Mensen en Mogelijkheden.

Snoeperij Jantje is niet zómaar een Oud-Hollandse snoep- en delicatessenwinkel. Hun grootste kracht zijn namelijk de mensen die er werken. Toppers met een verstandelijke beperking, die zinvol werk doen. Ieder op zijn of haar eigen tempo en manier, maar vooral sámen.

Deze toppers verkopen een aantal wijnen van Wijnzinnig! in de delicatessenwinkel én Wijnzinnig! voegt de Snoeperij Jantje thee en Oud-Hollandse snoepjes toe in de relatiegeschenken.

Neem een kijkje op de website voor een impressie: Snoeperij Jantje.

Usawa Coffee is een koffiebranderij in Gemert, die duurzaam werkt. De verpakkingen zijn gemaakt van landbouwafval en volledig afbreekbaar. Ze werken samen met Dagbesteding MeMo en vervoeren de bestellingen per bakfiets.

Usawa Coffee streeft naar meer gelijkheid in de wereld; in het bijzonder voor mensen met albinisme, die in veel Afrikaanse landen geen veilig bestaan hebben.

Wijnzinnig! voegt de Home-Blend koffiebonen toe in de relatiegeschenken. Dit is een veelzijdige koffie, met rijke tonen van fruitsoorten. De nasmaak is gekenmerkt door tonen van cacao en noten. Een echte allemansvriend!

Lees hier het complete en bijzondere verhaal van Usawa Coffee: Usawa Coffee.

Restaurant De Rooise Boerderij is al jaren een begrip in Sint-Oedenrode en omstreken. De warme ambiance en landelijke ligging maken dit een toplocatie. Je kunt hier onder andere terecht voor een heerlijke lunch, diner of drankje op het luxe buitenterras.

Restaurant De Rooise Boerderij schenkt zo’n elf verschillende wijnen van Wijnzinnig! in het restaurant en daarnaast is er in de foyer een wijnwinkel waar je deze wijnzinnige wijnen direct na je bezoek kunt kopen en meenemen.

Neem alvast een kijkje op de website: Restaurant De Rooise Boerderij.

De Vriendschap is een toeristische trekpleister in het, bij Sint-Oedenrode horende, kerkdorpje Boskant. Een fijne plek waar je terecht kunt voor een lunch, diner, borrel, frietje en een feest- of dansavond.

Wijnzinnig! verzorgt de witte, rosé en rode huiswijnen, Prosecco en Port voor De Vriendschap. Een sterke samenwerking waarbij ieder bewust en vol enthousiasme bezig is met de producten die geserveerd worden.

Neem eens een kijkje op hun website: De Vriendschap.

Sinds een aantal jaar werk ik samen met Shell Bongers in Sint-Oedenrode. Shell Bongers heeft een cadeauwinkel in de shop waarbij cadeauartikelen en – pakketten te koop zijn van lokale ondernemers, zo ook van Wijnzinnig!

Bij Shell Bongers vind je van Wijnzinnig! onder andere alcoholvrije witte, rosé en rode wijnen, wijnrekken en losse cadeauartikelen. Super tof om cadeau te geven op een feestje of een ‘zomaar, bedankt voor de koffie’ cadeautje.

Meer informatie van Shell Bongers vind je op de website: Shell Bongers Sint-Oedenrode

Café d’n Toel in Olland is een gezellig, oud bruin café in het kerkdorpje Olland, in de gemeente Sint-Oedenrode. Bij Café d’n Toel kun je onder andere terecht voor een terrasje, goede hamburger, een potje biljarten en een avond doorzakken aan de bar.

Wijnzinnig! verzorgt de witte, rosé en rode huiswijnen voor Café d’n Toel.

Neem eens een kijkje op hun Facebookpagina: Café d’n Toel.

Bij Kaaz Valkenswaard staat de herkomst van de producten centraal. Ze kennen hun boeren (bijna) allemaal. De boerderij is te zien, te ruiken, te proeven en te beleven in de winkel. De kazen worden zoveel mogelijk lokaal geproduceerd.

Naast een ruim assortiment aan koe-, geit- schaap- en buffelkazen vind je bij Kaaz Valkenswaard ook zuivelproducten zoals melk, yoghurt, kwark, vla en nog veel meer. Echte boeren zuivel.

In de winkel zijn diverse wijnen van Wijnzinnig! te koop, waarbij je uiteraard een wijn-kaasadvies krijgt. Heel tof!

Neem eens een kijkje op de Kaaz website: Kaaz Valkenswaard.

Kaaz Valkenswaard heeft de certificering ontvangen van foodspecialiteitenwinkel 2020-2021!

De Smaakfabriq in Beek en Donk is een delicatessenwinkel met een twist! Diverse Mediterraanse, Surinaamse, Aziatische en Indonesische producten en ingrediënten maken het ruime aanbod compleet.

Een borrelkrat, smakelijke doos en ook avondmaaltijden zijn te bestellen en kunnen eventueel worden thuisbezorgd.

De Smaakfabriq verkoopt diverse witte, rosé en rode wijnen van Wijnzinnig!, maar ook Port en Sherry vind je in het wijnassortiment. Wijnzinnig! voegt de kaas, kaasdip, truffelchips en bruchettakuiden van De Smaakfabriq toe in de relatiegeschenken.

Neem alvast een kijkje op de website: De Smaakfabriq.

Deel Interieurbeleving is een interieurwinkel in het gezellige dorpje Aarle-Rixtel. Margot houdt van delen. Het delen van unieke, gezellige en fantastische cadeauartikelen. Het is zeker de moeite waard om eens op haar Instagrampagina te kijken.

Margot verkoopt een aantal wijnen van Wijnzinnig! in de winkel. Dit in de vorm van cadeaupakketten, zoals bijvoorbeeld met een kaarsenhouder. Ook is er de mogelijkheid om zelf je cadeaupakket samen te stellen in combinatie met de wijn.

Kijk eens op haar website voor een leuke impressie: Deel Interieurbeleving.