Wijnzinnig! en Tussen Koe & Kroonluchter

“ Begin 2020 was ik te horen op de radio bij Omroep Brabant Radio. Hier werd ik vijf minuten geïnterviewd over Wijnzinnig! In Diessen werd er ook op dat moment naar de radio geluisterd door vrienden van Lisette en Willem. Lisette en Willem hadden toen het idee om een Lente Farm Fair markt te organiseren en waren hiervoor nog op zoek naar een ondernemer in wijnen. Via Facebook werd ik gevonden en even later gebeld door Lisette, of ik een deelnemer wil zijn van de Lente Farm Fair. Natuurlijk! Hartstikke leuk! Na een persoonlijk bezoek, met uren kletsen, brainstormen en een rondleiding op de boerderij (waar ik me meteen thuis voelde) hadden we het hele plan uitgestippeld. Helaas is de Lente Farm Fair niet doorgegaan vanwege de Corona maatregelen, maar inmiddels zijn we een pop-up diner aan het organiseren én liggen mijn cadeauartikelen en cadeaupakketten bij Lisette en Willem in de Brocante winkel; Tussen Koe & Kroonluchter. ”

Geniet van de Brabantse gastvrijheid bij Tussen Koe & Kroonluchter!

Wij kijken uit naar je komst!
Bezoek onze gezellige pleisterplaats met unieke brocante -en boerderijwinkel. Speciaal voor jou hebben wij de krentjes uit de pap verzameld, je vindt er de meest (h)eerlijke streekproducten, cadeautjes, brocante en vintage & we delen graag onze leukste ‘krentjes’ to go! Dat betekent, bijzondere adresjes, waar je blij van wordt, dat is ons motto.

Lisette van der Sande is ook zelfstandig trouwambtenaar en ceremonie spreekster. Tussen Koe & Kroonluchter is de locatie geweest voor diverse geweldige Farm Fairs en we kijken uit naar een volgende editie! Bij Tussen Koe & Kroonluchter kun je ook een feestje vieren of een uitje organiseren.

Website Tussen Koe & Kroonluchter