Wijnzinnig! en The Power Community

“ Guus en ik hebben elkaar in 2019 ontmoet toen Guus me belde voor het organiseren van een netwerkborrel. Direct ontstond er een krachtige samenwerking. Samen hebben we het eerste idee van Guus verder uitgewerkt en een nieuw concept ontwikkeld; de ‘business edition try-out’. In onze try-outs nodigen we startende én ervaren ondernemers uit om op een interactieve en gezellige manier kennis te maken met onze ondernemingen – om zichzelf en hun onderneming te presenteren – met elkaar te sporten – om vervolgens in een prijsuitreiking te kijken wie met de wisselbeker naar huis gaat – én uiteraard met een aansluitende netwerkborrel. Dus jullie combineren sport en wijn met elkaar? Ja! Alles is mogelijk, als je maar denkt in mogelijkheden.” Onderaan de tekst vindt je foto’s van onze inspirerende, krachtige, creatieve en interactieve try-outs. ”

Een krachtig leven begint bij een krachtig lichaam.
We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat een fit en krachtig lichaam essentieel is als het gaat om persoonlijk en zakelijk succes. Als jij fit bent, energie hebt en verantwoordelijkheid neemt voor je gezondheid, zie je direct de impact hiervan doorvloeien in jouw leven.
Toch is blijvend resultaat creëren iets dat niet iedereen uit zichzelf kan. Vaak weten we wel wat we moeten doen, maar doen we het niet. Wij zijn jouw stok achter de deur.

Wij werken aan het creëren van resultaat op een geheel andere wijze. Onze coachingsprogramma’s zijn samen met een gedragspsycholoog ontwikkeld en zijn persoonlijk op jouw situatie afgestemd. Je omringt je altijd met gelijkgestemde. Wij werken vanuit de 4B’s. Body, Being, Balance en Business, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Het is dus meer dan alleen fit worden. Deze 4 elementen vormen de basis van je leven en jouw resultaat.

Wij creëren resultaat. En dat start bij jouw lichaam.

Website The Power Cummunity