Wijnzinnig! en Ikdoewatikdoe

“ Janneke en ik hebben elkaar in 2019 ontmoet waar we tegelijkertijd begonnen met sporten bij The Power Community. Naast de klik die we gelijk hadden, blijkt ook dat we dezelfde drijfkracht, deze humor en dezelfde visie hebben zowel op privé als op zakelijk vlak. Janneke is een lieve, succesvolle gastvrouw, comédienne en powervrouw, wat samen met mijn wijnzinnige wijnproeverijen een gouden combinatie is! ”

De naam van onze show is: “Mocht ik door de drank bezwijken”.
Een gezellige, grappige, interactieve cabaretshow. Deze middag of avond geniet je van een heerlijke wijnproeverij, waar vóór, tijdens en ná de proeverij liederen gezongen worden over onder andere wijn en andere dranken. Liever meer persoonlijkheid voor het publiek? Dat kan! Neem contact met ons op en wij sturen je vooraf vragen door waarmee we een show op maat kunnen presenteren. We verzorgen deze gezellige belevenis voor groepen tot 65 personen. Heb je interesse, maar geen locatie? Geen probleem. Wij hebben onze locaties op voorhand al klaargestoomd en denken met je mee per regio.
Ook kun je kiezen voor een wijnproeverij met Bingo! Iets wat iedereen leuk vindt. Er zijn super originele prijzen te winnen die we vinden op markten, braderieën en kringloopwinkels. Stel je eens voor… een wijnproeverij met een Bingo. Dat wordt genieten!

Een interactieve (cabaret)show mét een lach en ‘n lied en altijd gaat de act over.. het publiek!

Voor (bedrijfs)feest of festival, kerstborrel of nieuwjaarsreceptie.
Cabaret-op-maat, wat is dat eigenlijk? Dat is een sketch, act of voorstelling met unieke en persoonlijke liedjes, speciaal voor uw feest of evenement geschreven & gespeeld.
Een presentatrice voor een (wandel)evenement of (muziek)feest, een dagvoorzitter of spreker. Het maakt niet uit waarvóór, maar wel HOE! Een vlotte presentatie is onmisbaar en de afsluiting van uw event (wrap up) is minstens zo belangrijk.

Liedjes, ludieke teksten, columns of fijne rijmpjes, ik schrijf van alles. En de touwtjes zelf in handen houden: het regisseren van sketches, uw act perfectioneren of de regie van een toneelstuk, dàt doe ik ook.
Vanuit humor & stand/up comedy neem ik als u als coach mee en gaan we samen aan de slag. U werkt aan ludieke (team)opdrachten, toch blijft het een luchtige middag. Men gaat wijzer (& lichter) naar huis. Omdat humor werkt!

Website Ikdoewatikdoe