Wijnzinnig! en De Winkel van Boskant

“ Begin 2020 liep ik bij Jolanda de Winkel in om boodschappen te doen en ontdekte ik de decoratieve wand met cadeauartikelen en cadeaupakketten. Nadat ik om informatie gevraagd had om eventueel mijn artikelen op te nemen heb ik via e-mail contact opgenomen met Jolanda en volgde een eerste afspraak. Met mijn picknickmand vol cadeauartikelen kwam ik bij Jolanda thuis en het klikte zo goed dat er zelfs een mooie vriendschap ontstaan is. Én vol enthousiasme zijn mijn cadeauartikelen en cadeaupakketten in het cadeauassortiment van De Winkel van Boskant opgenomen. ”

De Winkel van Boskant: uw supermarkt, lekker in de buurt!
Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij De Winkel van Boskant. U vindt vers vlees en brood, verse groente en fruit en alle overige waren die u nodig hebt. Ambachtelijk, vers en waar mogelijk lokaal geproduceerd. De Winkel van Boskant is daarmee dé supermarkt van Boskant en de omliggende regio.

De kracht van de lokale buurtsuper
Het is eigenlijk niet meer zo gebruikelijk: uw boodschappen doen bij de lokale buurtsuper. Buurtwinkeltjes staan er immers om bekend dat zij een stuk duurder zijn dan grote ketens. Maar niets is minder waar. Bij De Winkel van Boskant vindt u een ruime keuze in dagelijkse producten van diverse merken, voor iedere portemonnee.

Bovendien vindt u veel extra verse producten in het assortiment van onze supermarkt. Zo komt ons vlees van keurslager Kluijtmans, een ambachtelijk bedrijf uit Sint-Oedenrode. Ons verse brood en gebak is afkomstig van Bakkerij van den Eertwegh, tevens gevestigd in Sint-Oedenrode. Dat merkt u aan de smaak én de prijs – er komen immers geen tussenpersonen en nauwelijks transportkosten aan te pas. Dat geldt ook voor de verse groenten en fruit; deze zijn direct afkomstig van de veiling en daardoor enorm vers. Hierbij geldt echt: lekker in de buurt! Van uw lokale supermarkt.

Exclusieve producten
Naast reguliere boodschappen en kruideniersartikelen vindt u talloze exclusieve producten. Zo verkopen wij ons eigen blondbier; Knoest, en koffiebonen van ons eigen label. En niet te vergeten de notenmelange Boskantmix, waarin o.a. rijstcrackers en borrelnootjes zijn verwerkt. Zo hebt u uw dagelijkse producten én iets extra’s.

Website De Winkel van Boskant