Samenwerkingen

Ik werk graag samen met andere ondernemers. Wijn is een veelzijdig product en samen met mijn creativiteit weet ik dit goed te combineren in geweldige concepten. Binnen anderhalf jaar tijd zijn er al verschillende concepten ontwikkeld, zoals wijn & sport, wijn & comedy, cadeauartikelen en -pakketten in diverse winkels en wijn & bier. Als je op de foto klikt van één van de logo’s lees je hoe onze samenwerking tot stand is gekomen en wat ons concept precies is.

Bekijk samenwerkingen

Dagbesteding Memo

Wij bieden de ondersteuning aan cliënten met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking. We vermaken, we werken, we leren, we groeien, we zijn. Wij bieden Mensen Mogelijkheden. Op maat. Dat doen we in Boekel en Gemert. Op de Zorgboerderij, bij dagbesteding Memo en met het service-klusteam.

Bekijk partner

The Power Community

‘Wij helpen mensen bij het creëren van een krachtig leven, startend met een krachtig lichaam.’ Wij werken vanuit de 4B’s. BodyBeingBalance en Business, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Het is dus meer dan alleen fit worden.

Bekijk partner

Ikdoewatikdoe

Presentatie-Cabaret-ComedyShow. Janneke verzorgt shows, cabaret, presentaties en workshops op maat voor diverse gelegenheden. Ze kijkt naar wensen en behoeften en speelt daar goed op in. Nú ook met wijnproeverij!

Bekijk partner

Shell Bongers

Wij van Shell Bongers proberen zoveel mogelijk met lokale ondernemers samen te werken. Dit zorgt voor verbinding in een dorp. Wij zijn tot later open dan de reguliere winkeltijden, erg handig voor het kopen van cadeaus.

Bekijk partner

De Winkel van Boskant

Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u hier terecht. U vindt vers vlees en brood, verse groenten en fruit en alle overige waren die u nodig heeft. Ambachtelijk, vers en waar mogelijk lokaal geproduceerd. Nu ook samengestelde culinaire pakketten.

Bekijk partner

Tussen Koe & Kroonluchter

Geniet van de Brabantse gastvrijheid bij Tussen Koe & Kroonluchter! Bezoek ook onze gezellige pleisterplaats met unieke brocante -en boerderijwinkel. Kom in het weekend gezellig genieten van ons boerenterras mét lunchkaart.

Bekijk partner

Heb je een idee?

Heb jij zelf een onderneming én een goed idee voor een samenwerking? Neem dan contact met me op zodat we samen kunnen kijken of we onze ideeën en creativiteit kunnen bundelen. Ik sta ook open voor andere branches dan de horeca en ik denk altijd in mogelijkheden.

Neem contact op